Dennis Begheijn

Dennis Begheijn werd in 1994 geboren in Purmerend. In 2013 kwam hij naar Delft om Technische Bestuurskunde te studeren. Verder heeft hij geroeid bij DSR Proteus-Eretes en is sinds enkele jaren actief bij de JOVD en VVD.

Dennis, wat wil jij bijdragen aan Delft?
Wat ik vooral erg belangrijk vind, is dat mensen vrij moeten zijn om hun leven zelf in te richten. Burgers en ondernemers moeten zo min mogelijk in de weg gezeten worden door de overheid. Daarom moeten de lasten omlaag en moet regelgeving worden beperkt.

Wat kan er nog beter in Delft?
Ik vind dat elke Delftenaar zich veilig moet kunnen voelen in hun eigen buurt. Ik heb zelf twee jaar in Buitenhof gewoond, daar is nog veel overlast door hangjongeren. Er zijn stappen gezet, maar het kan nog zeker beter.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Als ik niet met mijn studie bezig ben, houd ik ervan om de krant en andere artikelen te lezen. Ook ben ik secretaris bij de Rotterdamse afdeling van de jongerenorganisatie van de VVD, de JOVD. Hiermee organiseren we activiteiten over politiek en liberalisme. Daarnaast zit ik ook in de bewonerscommissie van mijn flat.