Barry Bierman

In het legendarische voetbaljaar 1988 kwam ook Barry ter wereld in Hoorn. Hij is opgegroeid in Hoogwoud en daar tot de verhuizing naar Delft blijven wonen. Sinds 2016 is hij woonachtig in Delft samen met zijn vriendin.

Barry, wat wil jij bijdragen aan Delft?
Delft is een prachtige stad. Van Tanthof tot Hof van Delft, iedere wijk heeft leuks en unieks. Ik wil graag helpen om Delft op alle vlakken beter te maken. De hoge belastingen moeten naar beneden terwijl ook de afvalverwerking veel beter moet. Ook kan Delft nog socialer als we slimmer met het beschikbare geld om gaan. Als laatste is het belangrijk om te kijken naar alle wijken buiten het centrum. Hier zijn nog zoveel kleine dingen slecht geregeld dat we het leven van veel mensen beter kunnen maken met simpele oplossingen.

Wat zijn je goede en slechte eigenschappen?
Mijn goede eigenschappen zijn dat ik overal kansen zie, alles wil proberen en een doorzetter ben. Nadeel daarvan is dat ik vaak in 7 sloten tegelijk loop.

Waarom ben jij een goed raadslid?
Omdat ik open sta voor de beste ideeƫn van alle partijen, links of rechts, kom ik altijd met oplossingen voor problemen. Niemand heeft wat aan discussiƫrende politici, mensen willen een oplossing voor een probleem. Die oplossing levert de VVD.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik vind het geweldig om op de motor te zitten. Het liefst keihard gaan op een circuit. Maar ook rustig toeren door de polders rondom Delft is prachtig.