Lars Nieuwerf

Voorzitter

Ik ben Lars Nieuwerf. Geboren en getogen in Delft, wat mij betreft de mooiste stad van Nederland! 

Delft heb ik altijd ervaren als een levendige en ondernemende stad. Het heeft een prachtige en omvangrijke historie en tegelijkertijd is de Delftse campus het toonbeeld van vooruitgang en innovatie. Toch voelt Delft ook vaak als een dorp, waar iedereen elkaar kent en iedereen elkaar de ruimte geeft om zichzelf te zijn. Dit merk je bijvoorbeeld als je op zaterdag over de (waren)markt loopt, deelneemt aan het rijke verenigingsleven of de gezelligheid opzoekt tijdens een iconisch evenement zoals Lichtjesavond.

Tegelijkertijd is er nog veel te doen in de stad. Daarom ben ik na mijn studies geschiedenis en bestuurskunde actief geworden bij de VVD. Dit doe ik inmiddels alweer enkele jaren in het bestuur. Eerst als secretaris en sinds 1 juli 2020 als voorzitter. In het dagelijks leven werk ik als bestuursadviseur voor het ministerie van Justitie en Veiligheid. Verder ga ik mijn vrije tijd graag een stukje hardlopen langs de Schie of duik ik de tuin in om te tuinieren.

Ik beschouw het als een voorrecht om mij dagelijks als voorzitter van de Delftse VVD in te zetten voor een beter, mooier en nog liberaler Delft voor alle Delftenaren. Heb je idee├źn of vragen over hoe dit het beste kan? Of wil je ook een bijdrage leveren? Neem dan gerust contact met mij op via het onderstaande mailadres.


E-mail: voorzitter@vvddelft.nl