Joost van der Minne

Algemeen Bestuurslid

Goedendag, Ik ben Joost van der Minne geboren en getogen in Eindhoven, na mijn studie in Den Haag, op diverse plekken in Nederland gewoond, en ruim 2,5 jaar geleden neergestreken in het centrum van Delft. Een stad die ik tot dan doe eigenlijk niet kende behalve vanuit de trein die toen nog bovengrond ging.

De stad heb ik de afgelopen jaren leren kennen, door door het centrum en de omgeving te wandelen met de hond, te fietsen en hard te lopen. Een super diverse en compacte stad ingesloten tussen 2 grote steden en kleinere plaatsen om ons heen. Een bruisend centrum met diverse bewoners, winkels, HORECA, toerisme, cultuur en evenementen. Er is altijd iets te doen, maar ook voor mensen die Delft niet kennen een stad waar bijna iedereen verliefd op kan worden. Om te zorgen dat Delft een mooie en ondernemende stad kan blijven, met ruimte voor MKB,  wil ik mij graag als algemeen bestuurslid inzetten voor de VVD.

In het dagelijks leven ben ik directeur van een hotel in Breda, waar ik mij ook actief inzet voor de lokale gemeenschap en de specifiek het toerisme. In mijn vrije tijd ben ik graag in de stad, voor een hapje een drankje of een wandeling met mijn hond. Daarnaast ben ik gek op koken en reizen.Sinds 2019 ben ik lid van de partij, eerst in Den Haag en sinds mijn verhuizing naar Delft in deze stad. Ik geloof er in dat als we elkaar de ruimte geven met respect voor elkaar er heel veel mogelijk is.

E-mail: bestuur@vvddelft.nl