Avinash Krishnasing

Commissielid
Ruimte en Verkeer (R&V)

Mijn naam is Avinash Krishnasing, 27 jaar en ben opgegroeid in het mooie Delft. Aan het begin van mijn studietijd ben ik twee jaartjes uit Delft weggeweest, maar ondertussen woon ik alweer zes jaar in Tanthof. In mijn dagelijks leven zit ik niet stil, ik doe veel vrijwilligers werk in Delft en daarbuiten en dat allemaal naast mijn baan als manager service bij Pathé en mijn afstudeertraject. Ook houd ik ervan om samen met mijn vrienden van het bruisende Delft te genieten. 

Avinash, waarom wil je raadslid worden?
Tijdens de cursus: ‘Ja, ik wil in de Gemeenteraad’ vijf jaar geleden heb ik geleerd hoe belangrijk de rol van de Gemeenteraad is. Lokaal kun je het verschil maken voor de inwoners in onze stad. Het gaat over hoe het afval opgehaald wordt, waar we gaan bouwen, over de straten en wegen, maar ook de veiligheid in je eigen buurt en hoe gaat het met de zorg aan huis. Het zijn belangrijke zaken voor inwoners en daar wil ik met enthousiasme mijn bijdrage aanleveren. 

Sinds 2019 ben ik commissielid voor de commissie Ruimte en Verkeer. Daar hebben we het over onderwerpen zoals verkeer en vervoer, waar we bouwen, afvalbeleid en de nieuwe energietransitie. Ik vind het mooi en bijzonder om namens de VVD over zulke belangrijke kwesties te mogen meepraten. Daar durf ik mijn verantwoordelijkheid voor te nemen. Er liggen nog grote uitdaging voor Delft, daar draag ik graag aan bij. Daarom stel ik mezelf met veel enthousiasme en gedrevenheid verkiesbaar. Delftenaren maken samen Delft. 

Wat doe je graag in de vrije tijd?
Hierboven gaf ik het al aan. Ik zit niet graag stil en ben meer van ‘de handen uit de mouwen steken’. Er gaat veel tijd in het vrijwilligerswerk zitten en dat doe ik met plezier. Daarnaast geniet ik ook van andere momenten zoals het reizen en op avontuur gaan. Genieten van een drankje op één van de mooie Delftse terrasjes. En in de ochtend geniet ik ervan om een stukje te hardlopen in het Delftse groen langs de Abtswoude, uitkijkend over de polders.


Bekijk hier mijn video


E-mail: avinash.krishnasing@vvddelft.nl