Avinash Krishnasing

Avinash Krishnasing is geboren in 1994 in 's-Gravenhage. Op 8-jarige leeftijd kwam hij samen met zijn moeder naar Delft. Avinash studeert Integrale Veiligheidskunde aan de Avans Hogeschool. Hij woont in de wijk Tanthof en is secretaris van het bestuur van de Stichting Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof. In de tijd die dan nog over is werkt Avinash bij de bioscoop Pathé, algemeen bestuurslid van de vSKBN en kampcoördinator bij Scouting Nederland.

Avi, wat wil jij bijdragen aan Delft?
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig kan voelen in Delft, en speciaal ook in mijn wijk Tanthof. Wij Delftenaren maken Delft. Ik geloof in de kracht van mensen en hun diversiteit. Ik wil de bewoners van Delft stimuleren om het heft zelf in handen te nemen. Ik wil ervoor zorgen dat beperkende belemmeringen voor deze bewoners worden weggehaald, zodat zij ook de ruimte krijgen om hun verantwoordelijkheid te nemen.

Waarom ben jij een goed raadslid?
Ik houd ervan om met mensen gesprekken te voeren en naar mensen te luisteren. Ik kan mezelf goed verplaatsen in een ander. Hierdoor weet ik wat er speelt bij bewoners. Verder durf ik mijn verantwoordelijkheid te nemen en loop ik hier niet van weg.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik doe graag vrijwilligerswerk. Niet alleen bij de kinderboerderij, maar ook door gewoon mijn handen uit de mouwen te steken. Betekent dat ik dan altijd bezig ben? Uiteraard geniet ik ook van andere momenten. Zo houd ik er ook van om heerlijk om op een terrasje te zitten in het mooi Delft met mijn vrienden. Maar vooral in de ochtend trek in mijn hardloopschoenen aan. Via de Abtswoude begeef ik mij dan al snel in het mooie groen dat Delft heeft!