Wouter Labots

Commissielid
Economie Financiën en Bestuur (EFB)

  Mijn naam is Wouter Labots. Ik ben 35 jaar oud en loop al zo’n 18 jaar rond in onze mooie stad. Ik kan vol trots noemen wat er zo geweldig is aan Delft, maar ik zie ook wat er nóg beter kan. Daarom ben ik kandidaat voor de gemeenteraad op plaats 4 van de Delftse VVD.

  De VVD is de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Om vrijheid en democratie te garanderen is het nodig dat we veilig zijn en ons ook veilig voelen in Delft.

  Veiligheid is een heel divers thema: veiligheid op straat, in de Delftse Hout, in het openbaar vervoer, maar ook op het internet. In Delft zijn er buurten waar 30% tot 40% van de bewoners zich onveilig voelt. Dat moet beter.

  Om de veiligheid in Delft te verbeteren wil ik bijvoorbeeld:

  • meer wijkagenten op straat;
  • betere verlichting in de wijken;
  • cameratoezicht op onveilige plaatsen;
  • preventief fouilleren.

   Daarnaast ben ik bezorgd over links- en rechtsextremisme en ondermijnende criminaliteit zoals drugshandel en witwassen. Ik wil mij de komende jaren inzetten voor een keiharde aanpak van deze criminaliteit.

   Als raadslid wil ik ervoor zorgen dat uw ideeën over veiligheid worden vertegenwoordigd in de gemeenteraad en dat het bestuur van de stad hierop streng wordt gecontroleerd. Hiervoor heb ik uw stem nodig:
   stem op de VVD voor een veilig Delft.


   Bekijk hier mijn video


   E-mail: wouter.labots@vvddelft.nl