Wilt u zich kandidaat stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018?

Geachte leden en betrokken Delftenaren, wij zoeken liberale belangenbehartigers voor de Delftse gemeenteraad. Mensen die het verschil kunnen maken voor onze unieke stad. Mensen die in staat zijn om verantwoordelijkheid en moeilijke besluiten te nemen voor veranderingen die direct zichtbaar zijn voor ieders deur. Mensen die bijdragen aan een liberale stem in de Delftse politiek.

De landelijke verkiezingen zijn de komende weken ongekend spannend en bepalend voor de koers van ons land in de komende jaren. Diverse leden van de VVD Delft zijn de komende weken daarom ook actief bezig met de campagne hiervoor.

Die koers van ons land begint voor eigen deur en in onze eigen stad.
Op 21 maart 2018 kiezen de Delftenaren een nieuwe gemeenteraad. De VVD heeft de afgelopen jaren als coalitiepartner zichtbaar bijgedragen aan de groei van de stad. De moeilijke financiƫle positie dwong een trendbreuk af met het verleden waarin veel politieke partijen te gemakkelijk geld uitgaven. Wij willen die invloed van de VVD op dit beleid versterken. Dat betekent een grotere VVD-stem in de gemeenteraad. Wij zoeken daarom kandidaten die in de gemeenteraad het verschil kunnen maken. Wilt u zich kandidaat stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018?

Een brede commissie van de VVD Delft, de Talentencommissie, richt zich op het selecteren en verder ontwikkelen van nieuw en bestaand liberaal talent binnen onze stad. We willen u niet alleen uitnodigen als kandidaat voor de gemeenteraad maar u ook uitdagen door middel van trainingen en gesprekken met huidige raadsleden en bestuurders.

Bent u geĆÆnteresseerd? Graag ontvangen wij uw CV en uw motivatie per e-mail via talentencommissie@vvddelft.nl.
Pieter Walraven is als voorzitter van de Talentencommissie graag bereid uw vragen te beantwoorden. U kunt hem mailen via pieter.walraven@vvddelft.nl.

Namens de Talentencommissie,

Leja van der Hoek
Wouter Labots
Willem van Valkenburg
Ronald Vuijk
Pieter Walraven
Hatte van der Woude