Bart Smals lijsttrekker voor Delftse gemeenteraadsverkiezing

Bart Smals zal bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 opnieuw de lijsttrekker zijn voor de VVD in Delft. De leden hebben hem tijdens de ledenvergadering op woensdag 10 mei unaniem gekozen.

Bart Smals: "Delft, de stad waar ik al bijna twintig jaar woon, is mijn thuis. Dagelijks geniet ik van de mooie plekken in de binnenstad, de centrale ligging van Delft in Nederland en de hele wereld, en toch ook op loopafstand mooie natuur om even het hoofd leeg te maken. Delft is ook de stad waar mijn kinderen opgroeien, ze naar school gaan, sporten en hun vrienden hebben."

Bart Smals zit sinds 2014 in de Delftse gemeenteraad als fractievoorzitter van de VVD. Bart Smals: "De afgelopen ben ik vooral druk geweest met Delft weer op de rit te krijgen en financieel gezonder te maken, en dat is gelukt. Het einde van het Spoorproject komt in zicht, de Sebastiaansbrug gaat nu echt vervangen worden, Harnaschpolder is nu een wijk waar mensen graag willen wonen en de belastingen gaan omlaag.

Maar er is ook nog genoeg te doen: het oerwoud aan fietsen rond het stadhuis, de veiligheid in sommige wijken, het onderhoud van de openbare ruimte zijn dingen die echt nog beter kunnen. En natuurlijk kunnen ook de belastingen nog flink verder omlaag. In een innovatieve stad als Delft moet het mogelijk zijn dat we de dingen organiseren voor maximaal dezelfde prijs als wat er in de rest van Nederland wordt betaald.

Kortom, ik wil van Delft een nog mooiere stad van maken, een stad waar mijn kinderen en wellicht ook kleinkinderen met veel plezier aan terugdenken, en liefst ook willen wonen. Een stad om trots op te zijn: Delft als technisch centrum van de wereld, met de gemoedelijkheid van een ouderwets dorp."

Het bestuur en de leden van de VVD Delft zijn blij dat Bart Smals zich opnieuw wil inzetten voor de stad. Met Bart als lijsttrekker hebben zij het volle vertrouwen in een mooie toekomst voor Delft.