De VVD staat midden in Ons Delft!

Het verkiezingsprogramma van de VVD Delft voor de gemeenteraadsverkiezing van 2018 is vastgesteld. Het is een programma waarin de Delftenaar centraal staat. Het is een programma voor alle Delftenaren!

De VVD Delft heeft grote plannen met de stad de komende vier jaar. Voor deze plannen zijn veel mensen gevraagd om hun bijdrage: ondernemers en actieve wijkbewoners, van Binnenstad tot Buitenhof. Politiek is namelijk niet iets dat zich afspeelt in het stadhuis, maar juist op straat en in de wijken. Daarom hoopt de VVD op veel reacties van Delftenaren, want daar doen we het voor: Ons Delft!

De VVD-fractie heeft samen met wethouder Harpe (VVD) de afgelopen vier jaar veel bereikt. Delft is financieel gezonder dan vier jaar geleden en de OZB is lager. De gemeente is kleiner en slagvaardiger geworden en er zijn flink minder ambtenaren. Ook is het veiliger in de stad, wat zeker te danken is aan de inzet van camera’s. Deze lijn houdt de VVD vast en zetten wij door. Voor de komende periode gaan wij onze stad nog veiliger, groener, betaalbaarder, leefbaarder en ondernemender maken.

Nieuwsgierig naar onze plannen om Delft nog mooier te maken? Lees hier het programma.