Willem van Valkenburg lid Hoogheemraadschap van Delfland

De VVD heeft met de verkiezing op 20 maart voor het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland voldoende stemmen behaald voor vijf zetels. Delfts VVD-lid Willem van Valkenburg is één van die vijf en werd op 28 maart beëdigd.

Voor het eerst sinds politieke partijen meedoen aan de verkiezingen voor waterschapsbesturen (sinds 2008) zit er een Delfts VVD-lid in het algemeen bestuur van ons waterschap: Willem van Valkenburg. Samen met Delftenaren Harold Gabeler (plaats 11), Leja van der Hoek (13), Robert Dupuis (14), Henriette Welle Donker (15) en Ronald Waterman (16) stond Willem op de derde plek van de kandidatenlijst voor het hoogheemraadschap van Delfland.

In de vorige periode had de VVD drie zetels, de verkiezing op 20 maart was goed voor een uitbreiding naar vijf zetels. We wensen Willem heel veel succes! Op de foto drinkt Willem bij de beëdiging uit de zilveren Hertog Albrecht hensbeker uit 1648.

De volledige uitslag is te raadplegen via https://www.hhdelfland.nl/actueel/nieuws/opkomstcijfer-delfland-7-6-hoger-met-als-grootste-partij-vvd.